Julestjerner på Brorfelde Observatorium – en (h)videnskabelig jul (2018)

Vælg dato og billetter


 

Venue


Brorfelde Observatorium Observator Gyldenkernes Vej 3
4340 Tølløse, Danmark
Kom forbi Brorfelde Observatorium lørdag d. 8 december kl. 11.00 til 18.00 og vær med til at fejre (h)videnskabelig jul på Observatoriet i de sjællandske alper.

På dagen er der juleklippeværksted og iskolde aktiviteter, rundvisning ved tidligere medarbejder Aase Hansen + rundvisning m. guide - hør historien om Brorfelde Observatorium. Test evnerne i vores astro-jule-snitteværksted, hør fortællingen om julestjernen ved Bjørn Franck, få varmen med en dans om juletræet med kor og hornorkester.

Lyt til geologisk fortælling og undersøgelse af gletsjernes fortælling ved geologiens hus. Oplev indendøres stjernehimmel i Meridiankredsen. Du kan også møde de astronomiske ildsjæle i astronomernes hus og tll sidst på dagen slutter vi af med en stjernetime fra kl. 17.00 til 18.00.

Skal du have stlllet sulten eller slukket tørsten - eller blot have varmen? Så køb varme sager hos Ragnhilds ved nr. 5.

På dagen er der et særevent med Wikke og Rasmussen - dette event koster 150 kr. og der er et begrænset antal billetter til salg. Læs mere om det her: https://bit.ly/2ATsntz

BILLETTER
Entré: 50 kr. per person på dagen 
Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.
Billetter kan enten købes i forsalg eller i døren, så længe lager haves.

NB!
Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Hvis det bliver overskyet, så tilpasses programmet, så man stadig er garanteret en stjernestund. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google