Kosmisk koncert med Duo Adore 2018

Vælg dato og billetter


 

Venue


Bakkerne - særevents observator gyldenkernes vej 3
4340 Tølløse, Danmark
Brorfelde Observatorium inviterer til kosmisk koncert med Duo Adore. Det foregår den 25. august i det gamle kikkerttårn på observatoriet.

Til Duo Adores kosmiske koncert spilles der komponister fra dengang alle menneskets bestræbelser på at udrede livets uudgrundelighed hang sammen som ét hele – hoveddelen af musikken er dog mest af Bach.

Bach følte sig ikke som ”kunstner” i romantisk forstand, han følte sig i lige så høj grad som videnskabsmand – og han arbejdede med sit storværk, Kunst der Fuge, for at aflevere dette som en videnskabelig afhandling, et forskningsprojekt i fugaens mysterier. Måske kan man høre på Bachs musik, at han både tænkte på videnskab og på Gud, når han skrev den? Og måske kan man netop på observatoriet opleve en særlig kosmisk sammenhæng mellem alting, mens man hører musik, som ønsker at løfte os op i de højeste luftlag?

Til koncerten vil Duo Adore skabe både en stemningsfuld meditationsagtig koncert, men også samtidig fortælle om tankesættet hos mennesker, som endnu ikke havde mødt hverken Oplysningstiden eller Romantikken.

Koncerten foregår i observatoriets gamle tårnbygning med udkig over det smukke istidslandskab ved Brorfelde bakker. På aften vil rummet blive oplyst af stearinlys til at understøtte den helt særlige ramme som observatoriet er.

I løbet af aftenen vil der blive serveret kaffe og kage fra Elmely Kro – dette er inkluderet i prisen. Koncerten varer cirka en times tid. 

Duo Adore består af:
Therese Adorján Ankjær, cello og Per Egholm, saxofon

Se det fulde program herunder.

PROGRAM:
Kl. 19.45 Dørene åbner 
Kl. 20.00 Rundvisning på observatoriet
Kl. 20.45 Kaffe og Kage i Værkstedet
Kl. 21.00 Koncert i kikkerttårnet (nr. 3)
Kl. 22.00 Tak for i aften

PRAKTISK INFO:
Prisen er 200 kr. per billet – kage fra Skoemagerkroen og kaffe er inkluderet i prisen. Der er et begrænset antal billetter til salg.

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet.
Vigtigt! Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter refunderes ikke.

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google