UDSOLGT// Kys under stjernerne

Vælg dato og billetter


 

Venue


Brorfelde Observatorium / Hovedbygningen (Auditoriet) Brorfelde Observatorium / Hovedbygningen Observator Gyldenkernes Vej 5
4340 Tølløse, Danmark
Tag kæresten i hånden og nyd en uforglemmelig aften på Observatoriet med gourmetmad og stjernekiggeri. Brorfelde Observatorium og Skomagerkroen er klar med både lækkerier, tidstypiske omgivelser, fif til stjernekiggeri og forrygende kærlighedsfortællinger knyttet til stjernehimlen.

STJERNEHIMLEN – SÅDAN GØR I

Vi starter med fif og fortællinger. Lær hvordan I ser på stjerner og hør nogle af de fantastiske fortællinger, som følger med de funklende fænomener. Efter middagen er I klar til at lægge nakken tilbage og gå på opdagelse i det uendelige.

GOURMETMAD I ASTRONOMISK TIDSLOMME

Tag kæresten i hånden og rejs en tur med tilbage til 50’erne, til dengang Observator Gyldenkerne udpegede Brorfelde bakke som landets bedste sted til stjernekiggeri.
Forkæl jer selv med en lækker gourmetmenu, serveret i Brorfelde Observatoriums gennemrenoverede hovedbygning. I stearinlysets skær og med stjerneglimt i øjet, nyder I en fantastisk middag fra Skomagerkroen.

3-RETTERS MENU

  • Kommer snarrest!

(Drikkevarer er ikke inkluderet i menuen - men kan købes på stedet. Vi tager kun imod mobilepay eller kontanter!)

 

ROMANTISK STJERNEKIG

Flet fingre og drag ud i mørket. Vi mødes udenfor. Med mindre teleskoper ser vi på stjernerne, glemmer tid og sted – mens I kredser om hinanden og stjernehimlen kredser om jer. Skulle det vise sig at være overskyet, trækker vi tæt sammen og svøber os i tæpper i Meridiankredsens hyggelige rum. I oplever stjernehimlen indendørs og hygger hånd i hånd.

 

BILLETTER

En billet til Valentins aften koster 1.050 kr. og giver adgang for to personer. Arrangementet er et sær-event for kun 30 personer! 
 

PRAKTISK INFORMATION

Vi anbefaler, at man medbringer varmt tøj og praktisk fodtøj! Medbring kontanter eller benyt Mobilepay til køb af drikkevarer.
 
NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet.
 
Vigtigt! Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google