MØRKET KOMMER

Vælg dato og billetter


 

Venue


Brorfelde Observatorium Observator Gyldenkernes Vej 3
4340 Tølløse, Danmark
Tag med ud i mørket på vandring uden lys og lyd. Hør om lysforurening, jordens rotation og hvorfor vi stiller uret tilbage. Lad uhyggen blive hyggelig, mens du lytter til magiske myter under stjernerne og nyder lune pandekager. Ses vi til "Mørket Kommer" den 27. oktober kl. 18-22?

Mørket trænger sig på. Skyggerne bliver større, og Solen står lavt over horisonten.

Denne weekend stiller vi uret tilbage og fejrer, at mørket kommer.

FORTÆLLING

Hør Observatoriets naturvejleder fortælle om mennesker og mørke, om vintertid, lysforurening og magiske myter og om den utryghed, der ofte vokser frem sammen med mørket, men som man sagtens kan vænne sig til. 

Denne aften vil mørket være vores tag, og vi oplever, hvordan uhygge hurtigt bliver hygge. 

NATTEVANDRING MED UDESIDNING

Vi tager ud i naturen omkring Observatoriet i Danmarks eneste fredede nattemørke helt uden lys og lyd. I bliver sat et sted for jer selv for at mærke, hvad mørket gør. Glæd jer til at blive mørketilvænnet!  

STJERNESTUND

I får fortællinger under stjernehimlen, og vi glæder os over, at mørket er kommet, så vi kan se stjernerne endnu bedre de næste mange måneder. Vi nyder lune pandekager (inkluderet i prisen) og siger tak for i aften kl. 22.00.

 

BILLETTER

Pris: 150 kroner per voksen, 125 kroner per barn (Pandekager er inkluderet i prisen)

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Hvis det bliver overskyet, så tilpasses programmet, så man stadig er garanteret en stjernestund. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.


HUSK:

- Varmt og praktisk tøj

- Evt. et tæppe og liggeunderlag

- Det er tilladt selv at medbringe mad

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google