OBSERVATORENS EFTERÅRSFERIE

Vælg dato og billetter


 

Venue


Brorfelde Observatorium Observator Gyldenkernes Vej 3
4340 Tølløse, Danmark
Dyk ned i det videnskabelige værksted, gå på opdagelse i den gamle forskerby og zoom ind på en verden langt borte til stjernetime. Hver eftermiddag og aften i hele efterårsferien.

BESØG OS LØRDAG DEN 13. TIL SØNDAG DEN 21. OKTOBER KL. 15.00-20.00

VIDENSKABELIGT VÆRKSTED

I Værkstedsbygningen ved P-pladsen kan I fordybe jer i det videnskabelige værksted og få hænderne i børnevenlige aktiviteter indenfor astronomi, geologi, natur og teknologi. I kan prøve at stå i Kikkerttårnet og se vores mini-udstilling om rumfartshistorie.

RUNDVISNING I DEN GAMLE FORSKERBY

Der vil være rundvisning på Observatoriet alle dage. Her går vi på opdagelse i den gamle forskerby og fortæller nogle af de mange historier, som er knyttet til stedet. Tidspunkter står ved ankomst i Værkstedsbygningen

STJERNETIME HVER AFTEN

Hver eneste aften kl. 19-20 samler vi os under stjernerne og zoomer ind på en verden langt borte. Vores astronomiske guider fortæller om de magiske stjernebilleder og nogle af universets mange fænomener.

PRAKTISK INFORMATION

Voksne (18 år+) 80 kr.

Børn (4-17 år) 50 kr.

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Hvis det bliver overskyet, så tilpasses programmet, så man stadig er garanteret en stjernestund. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.


HUSK:

- Varmt og praktisk tøj

- Evt. et tæppe og liggeunderlag

- Det er tilladt selv at medbringe mad

 

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google