TOTAL MÅNEFORMØRKELSE

Vælg dato og billetter


 

Venue


Brorfelde Observatorium Observator Gyldenkernes Vej 3
4340 Tølløse, Danmark
UNDER DEN RØDE MÅNE
Oplev en total måneformørkelse i Danmarks eneste fredede nattemørke. Kom ud på Observatoriet den 27. juli fra kl. 20.30-00.00 og se med under kyndig vejledning, når fuldmånen glider forbi Jordens skygge og bliver badet i et orangerødt lys. PRØV OGSÅ VORES NYHED: "HIMLEN OG PÅ HOVEDET I SENG" - Event og derefter overnatning på Observatoriet.

MÅNEN OG EN HEMMELIG VEN

Samtidig med et af årets store astronomiske begivenheder, har Månen sørget for lidt ekstra godt på himlen. Mars vil, hvis vejret er til det, være synlig på aftenhimlen. Du kan se den med det blotte øje, men kom ud på Observatoriet og bliv klogere på både Månen og Mars med hjælp fra Observatoriets astrofysiker og astronomiske guider. Observatoriets to astronomiske foreninger vil også være tilstede med udstyr og masser af viden. 

NYHED: "HIMLEN OG PÅ HOVEDET I SENG"

Slå til nu og gør oplevelsen endnu større. Som noget helt nyt, kan I gå omkuld i den gamle forskerby, omgivet af mørket og stjernerne efter arrangementet. Med en seng på en af vores sovesale kan I gå direkte til køjs i ægte lejrskolestemning. 

Obs. Overnatning i en sovesal betyder, at I sover i køjesenge i rum med andre gæster. Der er 16 senge i hver sovesal. Al ophold er på eget ansvar, og der er ikke opsyn på sovesalene.

INTROTILBUD: 495kr. for aftenevent og overnatning

LÆS MERE OM "HIMLEN OG PÅ HOVEDET I SENG"

BILLETINFORMATION

Entré: voksne/børn: 175/125 kr.
Børnebillet gælder aldersgruppen 4-17 år
Voksenbillet gælder aldersgruppen 18+ år
Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.
Event med overnatning, introtilbud: 495 kr. 
Billetter købes i forsalg - så længe lager haves.

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet.

Vigtigt! Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter refunderes ikke.

HUSK: Varmt tøj, tæppe, liggeunderlag e.lign..

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google