Wikke og Rasmussen på Brorfelde Observatorium - 2018

Vælg dato og billetter


 

Venue


Brorfelde Observatorium / Hovedbygningen (Auditoriet) Brorfelde Observatorium / Hovedbygningen Observator Gyldenkernes Vej 5
4340 Tølløse, Danmark
Oplev det kendte makkerpar bag blandt andet Julekalender-succesen 'Julestjerner' når de kommer og fortæller om tilblivelsen af Julestjerner.

Det kendte makkerpar bag blandt andet Julekalender-succesen 'Julestjerner' kommer og fortæller om tilblivelsen af Julestjerner og valget af Brorfelde Observatorium som baggrund.

Program:
12.00-13.30: Wikke og Rasmussen fortæller

Arrangementet er et særevent i forbindelse med 'Julestjerner på Brorfelde Observatorium - en (h)videnskabelig jul'. En billet til 'Wikke og Rasmussen' giver også adgang til 'Julestjerner' Læs mere om det arrangement her: https://bit.ly/2QjOQFj

BILLETTER 
Entré: 150 kr. per person - foredrag + adgang 'Julestjerner' (Bemærk, der er et begrænset antal til salg)
Børn til og med 3 år kommer normalt gratis ind på Brorfelde Observatorium, men da dette er et særevent skal de betale for billetten til dette arrangement.
Billetter kan enten købes i forsalg eller i døren, så længe lager haves.

NB!
Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Hvis det bliver overskyet, så tilpasses programmet, så man stadig er garanteret en stjernestund. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.

 

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google